Download Counter Strike 1.6

Download CS 1.6 2020

Download CS 1.6 2020 - 4.9 out of 5 based on 4882 votes

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Counter-Strike prescurtat CS este un joc cu impuscaturi dezvoltat de Valve si distribuit prin platforma Steam. Este cel mai jucat joc de tip shooter din toate timpurile.

Jocul a suferit multe modificari de la modul half-life dar are si expansiuni ca Source, Conditon Zero si mai nou Global Offensive. Versiunea 1.6 fiind cea mai populara din lume si fiind jucata chiar si dupa atatia ani de foarte multi jucatori.

In joc se regasesc doua echipe care lupta pentru indeplinirea obiectivelor proprii. Cele doua echipe sunt Tero si Counter, ele au misiuni diferite iar misiunea comuna este eliminarea tuturor inamicilor, atunci fiind runda castigata.

Obiectivele ambelor echipe difera la harta de joc.Pe hartile cu bomba counteri trebuie sa dezamorseze bomba iar teroristii sa o planteze si sa o mentina. Obiectivele difera de harti si moduri.

Pe cele cu ostatici counterii trebuie sa salveze ostaticii iar terostii sa ii impiedice sa faca acest lucru. Runda se termina atunci cand o echipa isi termina obiectivul/misiunea sau elimina toti membrii din echipa inamica.

Atentie, aceasta versiune este gratis si nu incalca drepturile de autor. Este o versiune de calitate buna, cu servere romanesti frumoase, fara redirecte sau servere straine cu lag.

Daca dureaza mult descarcatul incercati alt link sau alegeti torrent. Aveti jos peste 5 link-uri la alegere. Daca tot se descarca greu inseamna ca nu aveti viteza buna de download la internet. Termenul mediu de descarcare fiind de 1 minut.

95% din vizitatorii acestui site descarca cs-ul in maxim 1 minut. Apasati tasta H pentru cel mai complex meniu!

Acest CS are doar 244 mb si se descarca in cateva secunde, cand intrati pe un server va descarca de acolo harti noi si sunetele(dureaza foarte putin). Acest cs este cel mai nou counter strike 1.6 si este updatat in fiecare luna pentru ca voi sa aveti cel mai bun cs!
Versiunea cu Protectie SM-Shield v4.

Click aici pentru download! Server 1.

(Marime 244 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Click aici pentru download! Server 2.

(Marime 244 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Click aici pentru download! Server 3.

(Marime 244 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Click aici pentru download! Server 4

(Marime 244 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Click aici pentru download! Server 5

(Marime 244 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Click aici pentru download torrent!

Click aici pentru download arhiva!

Versiunea fara protectie.

Click aici pentru download! SV 1.

(Marime 233 MB, se descarca in max 1-2 minute)

Counter Strike 1.6 în anul 2020 - Iată că popularul nostru joc Counter-Strike 1.6 păsește cu bine și în anul 2020. Avem încă o mulțime de servere active și mulți jucători înfocați. În anul 2020 remarcăm serverele de tip CS GO. Aceste servere se remarcă prin skinurile oferite jucătorilor. Jucătorii vor primii skinuri odată ce au îndeplinit anumite criterii și acumularea unor număr de fraguri. Serverele de acest mod oferă skinuri pentru toate armele din joc și chiar un număr variat de skinuri. Serverele de tip respawn sunt de asemenea preferate dar și cele de tip zombie mod. Să sperăm că anul 2020 va rămâne un an bun pentru jocul CS 1.6 iar numărul de servere va rămâne la fel de ridicat. La mulți ani!

Update 20.10.2019 - Au fost rezolvate majoritatea bug-urilor rămase. CS-ul funcționează optim pe noile sisteme de operare precum Win 8 sau Win 10. Lista de servere este una îmbunătățită, doar servere frumoase și serioase. Se caută admini pe serverele din listă, tot ce trebuie să faceți este să creați o cerere pe forum. Doar de pe acest site puteți descărca jocul cu cea mai mare viteză de download in România, este testat acest lucru.

Update 04.2019 - S-au introdus modele de Counter si Tero de tip HD. Exact ca pe cs-ul de pe Steam. Modelele arata mult mai bine iar calitatea lor grafica este imbunatatita, spor la fraguri!

Versiunea fara protectie este recomandata daca instalati jocul in partitia C si vreti sa se salveze pozele. Nu contine protectia SM Shield. Fara protectie in schimb, anumite servere va pot schimba taste si setari din client. Daca descarcati aceasta versiune iar apoi cs-ul va este modificat de catre un server, puteti reinstala iar jocul. Este recomandat la re-instalare sa fie instalat in alt folder sau chiar partitie.

Update 2019 - S-au rezolvat toate bug-urile existente. CS-ul functioneaza pe toate sistemele de operare: Windows XP, Windows 7, Windows 8 si Windows 10. Cs-ul are doar mici modificari iar daca vreti un cs 100% original, alegeti varianta originala, o gasiti tot aici. Salveaza toate setarile introduse in consola precum nume, sensitivitate, volum, etc. Beneficiaza de cea mai noua protectie, astfel ca cs-ul nu poate fi bindat de c?tre servere sau schimbate anumite setari. Timpul estimat pentru descarcarea cs-ului este de 2 minute, conform ultimului raport. Este cea mai jucata si buna versiune de Counter Strike 1.6 din Romania.

Lista de internet din care puteti alege un server este variata. Aveti la dispozitie o multime de servere din diferite moduri. Cele mai jucate harti raman insa de_dust2 si fy_snow. Daca doriti sa jucati un meci de 1vs1 cea mai buna harta este fy_snow. Puteti obtine admin pe fiecare server doar printr-o cerere pe forumul serverelui. Serverele au nevoie de admini seriosi in lupta cu codatii.

Daca aveti sugestii in legatura cu aceasta versiune sau cum o putem imbunatatiti, ne puteti spune printr-un comentariu mai jos sau pe pagina noastra de Facebook. Asteptam sugestile voastre.

De ce sa descarci Counter Strike 1.6 de pe site-ul DownloadCS16.Com:

1. Este cel mai folosit site pentru descarcat CS 1.6 din Romania de peste 7 ani!

2. Doar pe acest site CS 1.6 este verificat si nu are virusi. Orice detectie este falsa, protectia CS-ului fiind confudata de antivirus.

3. Pe DownloadCs16.Com kit-ul este updatat constant cu cele mai noi noutati. Bug-urile si problemele nu sunt intalnite aici.

4. Cel mai mare FPS si cel mai scazut LAG doar cu acest kit.

5. Doar servere romanesti de calitate din moduri diversificate. Fara redirecte si servere straine cu lag in lista. O lista perfecta de servere optime fara servere fantoma ca pe alte cs-uri.

6. CS-ul se descarca foarte rapid iar instalarea dureaza maxim 5 minute. Este un setup perfectionat pentru a oferi jucatorilor de CS cel mai bun CS din lume.

7. Versiunea este Originala si nu are modificari la skinuri sau modele. Garantat cel mai ridicat FPS.

8. Meniu complex apasand tasta H. Optiuni pe care doar acest CS le are.

9. Versiunea este protejata impotriva serverelor care doresc sa va bindeze CS-ul. Puteti intra pe orice server cu acest kit, sunteti protejati.

10. Descarca CS-ul de pe DownloadCS16.com si te vei distra pe cinste!

 • cl_minmodels 0 = Modele diferite Ct/Tero.
 • cl_minmodels 1 = Un singur model Ct/Tero.

Daca cs-ul nu se deschide, dati click dreapta pe icon si apoi run as administrator. Alta rezolvare ar fi sa instalati cs-ul in alta partitie.D,E,etc.

Daca cs-ul nu salveaza pozele sau demo, instalati cs-ul in alta partitie, de exemplu /D. Daca aveti doar o partitie, instalati cs-ul in alt folder, nu in Program Files.

Modurile de joc din Counter Strike 1.6:

Clasic/Normal - Este modul cel mai frecvent în joc. Peste 90% din servere se bazează pe acest mod. Este primul mod creat de catre Valve.

Respawn - Mai poate fi cunoscut ca si deathmatch. Jucatorii reapar de fiecare data cand sunt eliminati. Este un mod dinamic care este preferat de catre multi jucatori.

GunGame - In acest mod, jucatorii trebuie sa avanseze pe server pentru a primi arme. Toti incep cu pistolul Glock iar dupa ce elimina jucatori din echipa adversa vor primi o noua arma mai buna.

Zombie - Acest mod are doua tipuri de servere si anume Zm si Zp. Zombie mod si Zombie plague sunt moduri asemanatoare. La inceputul fiecarei runde un jucator este ales sa devina zombie si astfel va porni un razboi intre zombie si restul jucatorilor. Daca un zombie atinge un alt jucator, el va deveni zombie.

Furien - Acest mod este aparut de cativa ani. Lupta se da intre Furieni si Anti-Furieni. Furienii sunt o rasa noua ce pot alerga cu viteza mare iar in loc de arme poarta un cutit sau o sabie. Furienii devin de asemenea invizibil atunci cand stau nemiscati. Antifurienii au un arsenal mare de arme din care pot alege.

HNS - Sau hide n seek este un mod in care o echipa trebuie sa se ascunda iar o alta echipa sa ii gaseasca. Pe romaneste un mod de-a v-ati ascunselea sau pititea.

BB - Prescurtarea BB vine de la Base Builder. O echipa trebuie sa isi construiasca o baza iar cealta echipa sa prinda si sa elimine jucatorii inamici. Un mod interesant ce necesitata imaginatie.

JB - Jail Break este un mod in care avem detinuti si gardieni. Este recomandat ca jucatorii sa aibe microfon pentru amuzament. De obicei detinutii nu au arme iar gardienii au.

War3 - Modul Warcraft 3 este creat dupa celebrul joc cu acelasi nume. Practic, jucatorii vor avea puteri din diferite rase din jocul Warcraft 3. De obicei pot primii armura, viata mai mare, teleportare, etc.

Alte moduri de CS 1.6: Pokemon mod, Predator Mod, Gladiator Mod, American Footbal Mod, SnowBall mod, Ent mod, etc.

Povestea jocului Counter Strike 1.6:

Jocul a inceput initial ca o modificare a jocului Half-Life pe motorul grafic GoldSrc. Incet, incet jocul a primit actualizari si astfel a ajuns cel mai jucat joc shooter din toate timpurile. Dupa a cincea versiune beta, Valve a decis ca este timpul sa se implice si sa cumpere drepturile jocului. Pe 31 august 2000, a fost anuntat jocul, el se poate achizitiona separat dar si cat mod a jocului Half-Life. Una dintre problemele cu care s-a confruntat Valve a fost legata de numele armelor, astfel ca anumite arme au primit alte denumiri. Pe 9 noiembrie, versiunea retail a devenit Gold. Dupa lansare, jocul a primit actualizari permanente.

In Counter Strike 1.1 s-a intrus modul de spectatori

In counter Strike 1.3 s-a introdus vocea la microfon.

In Counter Strike 1.4 s-a introdus tehnologia anti cheat sau anti trisare. O masura pentru a scapa de codati.

In anul 2002 s-a anuntat ca jocul va fi disponibil pe platforma Steam. La lansare pe 16 ianuarie 2003, serverele Steam au ramas fara banda din cauza prea multor utilizatori si astfel a fost suspendat. A fost lansat mai apoi pe 11 februarie 2003. Primul bot a fost lansat mai intai pe CS Condition Zero si apoi a fost testat si pe CS 1.6. Versiunea finala a jocului a fost insa lansata pe 12 septembrie 2003. Counter Strike 1.7 s-a dorit ca un mod de a combina comunitatile de CS 1.6 si CS CZ dar ideea a fost abandonata. In anul 2007, un nou update a fost controversat din cauza ca a introdus reclame in joc. Reclamele au fost insa eliminate in anul 2013. Pe 29 ianuarie 2013 jocul a fost disponibil si lansat oficial pe platformele Linux si Mac Os X.

 • Note primite de catre site-urile de specialitate:

  GameRankings 89 din 100

  Metacritic 88 din 100

  Computer Games Magazine 90 din 100

  GameSpot 84 din 100

  IGN 89 din 100

  PC Gameworld 88 din 100

Armele din jocul Counter Strike 1.6:

Denumire: Tip: Tabara: Cost: Incarcator: Putere:
Knife Cuțit CT & Tero - - 65

Glock

Pistol CT & Tero 400 $ 20/100 25

USP

Pistol CT & Tero 500 $ 12/100 34

SIG P228

Pistol CT & Tero 600$ 13/52 32

Desert Eagle

Pistol CT & Tero 650$ 7/35 54

Five Seven

Pistol Counter 750$ 20/100 20

Dual Elites

Pistol Tero 800$ 30/120 36

M3 Super90

ShotGun CT & Tero 1700$ 8/32 180

Benelli XM1014

ShotGun CT & Tero 3000$ 7/32 120

Steyr TMP

Pusca Mitraliera Counter 1400$ 30/120 20

MAC-10

Pusca Mitraliera Tero 1400$ 30/100 29

MP5-Navy

Pusca Mitraliera CT & Tero 1500$ 30/120 26

H&K UMP45

Pusca Mitraliera CT & Tero 1700$ 25/100 30

FN-P90

Pusca Mitraliera CT & Tero 2350$ 50/100 21

FN M249 Para

Mitraliera CT & Tero 5750$ 100/200 32

IDF Defender

Mitraliera Tero 2000$ 35/90 30

Clarion

Mitraliera Counter 2250 $ 25/90 30

Ak-47

Mitraliera Tero 2500$ 30/90 36

Colt M4A1

Mitraliera Counter 3100$ 30/90 32

Sig SG-552

Mitraliera Tero 3500$ 30/90 33

Steyr AUG

Mitraliera Counter 3500$ 30/90 32

Steyr Scout

Pusca cu luneta CT & Tero 2750$ 10/90 75

Magnum Sniper

Pusca cu luneta CT & Tero 4750$ 10/30 115

G3/SG-1 Sniper

Pusca cu luneta Tero 5000$ 20/90 80

Sig SG-550

Pusca cu luneta Counter 4200$ 30/90 70

Acesta a fost tabelul ce cuprinde absolut toate armele din jocul Counter Strike 1.6. Avem numele armei, imagine, tipul de arma, echipa care poate cumpara aceasta arma, pretul, capacitatea unui incarcator și puterea. Astfel putem observa ca Magnum Sniper este cea mai puternica arma din joc. Sniperul/AWP putand trimite un damage de 115. Tabelul este unul informativ pentru toti jucatorii de cs 1.6, in caz ca doriti sa vedeti ce arme sunt puternice si sa cumparati in timpul jocului. Mai jos vom afisa tabelul cu echipamentele disponibile in joc. Cel mai puternic pistol este cunoscutul Desert Eagle, este un pistol puternic care poate elimina inamici cu un sigur glont, singurul sau dezavantaj fiind faptul ca are doar 7 gloante. Ca mitraliere automate recomandam AK47 si M4A1.

Echipamentele din Counter Strike 1.6:

Denumire: Tip: Tabara: Pret: Obiectiv:

Grenada HE

Grenada CT & Tero 300$ A face damage

Grenada Flash

Grenada CT & Tero 200$ Dezorientare

Grenada Smoke

Grenada CT & Tero 300$ Vizibilitate scazuta

C4

C4 Bomba Tero - Detonare loc

Kit dezamorsare

Dezamorsare CT 200$ Scade timpul pt dezamorsare

Vesta Kevlar

Protectie CT & Tero 650$ Reduce loviturile

Vesta + Casca

Protectie CT & Tero 1000$ Reduce loviturile

Nightvision

Vedere nocturna CT & Tero 1250$ Vedere mai buna

Scut tactic

Protectie Counter 2200$

Protectie

Acestea au fost echipamentele care se pot cumpara in joc. Pe multe servere scutul tactic este interzis. De asemenea pe multe harti nightvision este inutil si nu merita sa cheltuiti banii. Pentru o protectie suplimentara in fiecare runda este recomandata vesta si casca. Cu ajutorul protectiei vei primi mai putin damage de la inamici. Kit-ul de dezamorsare este foarte important pe hartile de tip bomb_defuse pentru a dezamorsa c4 mult mai rapid.

Factiunile din Counter Strike 1.6:

Denumire: Echipa: Tara Origine:

Arctic Avengers

Tero Suedia

Elite Crew
Tero Orientul Mijlociu

Guerilla Warfare

Tero Orientul Mijlociu

Phoenix Connexion

Tero Europa de Est

GIGN

Counter Franta

GSG-9

Counter Germania

SAS

Counter UK

SEAL Team 6

Counter US

Pe anumite harti este recomandat sa alegeti tero iar pe altele counter. De exemplu, pentru camuflaj pe hartile gen de_dust2 se merita sa alegeti tero iar pe harta cs_assault se merita sa alegeti counter. Versiunea de mai jos are modele updatate de pe Steam pentru cea mai buna experienta de joc.

Recomandam si:

Steam Counter Strike 1.6

Wikipedia Counter Strike 1.6

Ai probleme cu CS-ul ? Contacteaza-ne pe ->Facebook<-

-

Comments   

#6467 LOREDANA 2019-09-13 17:42
SPER CA E BUN
#6466 მათე ვეფხვაძე 2019-09-12 15:56
cs.16
#6465 Guest 2019-08-19 08:14
Minecraftt
#6464 Ramona 2019-08-08 14:11
Beton jocul! Mult mai misto decat CS GO care este plin de codati.
#6463 Guest 2019-08-08 11:35
david
#6462 madalin 2019-07-11 05:53
foarte tare jocul eu am windows 10 pe laptop
#6461 star 2019-07-07 18:48
Dece nu am tinta centrata pe ecran?? imi apare mai jos decat ar trebui!
#6460 pyross7 2019-07-04 14:16
pe furien nu pot merge la fel de repede ca altii, fara b hop doar in fata. stie cineva daca e bug sau din setari??
#6459 blukici 2019-06-25 09:51
As fi dat orice pe acest joc in copilariea mea...dar...cop ilaria nu mai este acum....
#6458 alinp112 2019-06-24 19:47
eu am ce se dar parca mam plictisit de ce se si miam adus amnte cind eram mai mic cum ma jcam dar acum parca mi sa facut dor de acst joc il joc cu placere si azi
#6457 Guest 2019-06-23 10:05
ma forte boss
#6456 Farming Simulator 20 2019-06-21 17:15
Farming Simulator 2011
#6455 Vladut 2019-06-21 06:24
sunt bossss
#6454 alex 2019-06-19 15:53
alex
#6453 alin 2019-06-07 09:41
ba jocu e jmecer
#6452 luca 2019-06-01 04:42
imi place vreau sa il descarc abia astept sa ma joc
#6451 BrotaCoi 2019-05-25 20:22
am 3 ani si imi plae acet joc
#6450 K1nQ 2019-05-15 00:58
Am o problema, intru pe servere imi fac adminii poze si nu gasesc pozele in cstrike, help
-
Rezolvare: Instalati CS-ul in locatia /D.
#6449 Koko 2019-04-20 07:36
Like pentru cs 1.6. O legenda adevarata in materie de jocuri shooter.
#6448 Claudiu Savu 2019-04-19 09:50
Un joc minuat, pentru timpuri minunate. Jucati Cs 1.6 fratilor, nu stiti ce pierdeti!
#6447 Goku 2019-04-15 17:09
Merge csu de plictiseala...
#6446 George 2019-04-15 09:30
Cel mai bun cs 1.6 din Romania. Recomand tuturor daca vor sa joace bine!
#6445 Alfonso 2019-04-11 17:15
Me gusta!
#6444 George 2019-04-10 18:20
Salutare prieteni. Eu iubesc jocul Counter Strike 1.6! Voi juca mereu!
#6443 Buyaca 2019-04-09 06:49
Ce faceti? Voi pe ce harti jucati?
#6442 Andrei 2019-04-07 13:51
E bun jocul. Recomand.
#6441 Mariciu 2019-04-07 09:45
Re all! Ne vedem pe serverele cu harta fy_snow, eu pe aceasta harta joc.
#6440 Daniel San 2019-04-07 06:10
Recomand cs-ul. Merge bine pe windows 10, nu am avut probleme cu el.
#6439 Sedan 2019-04-06 12:52
gg pentru joc creatorilor. Imi place foarte mult meniu mie. super.
#6438 Matteo 2019-04-06 11:40
Am ajuns aici la recomandarea unui prieten. Avea dreptate, cel mai bun cs doar de aici se poate descarca.
#6437 Mero 2019-04-05 16:48
Beton cs, imi place
#6436 Lola 2019-03-31 09:09
Am descarcat si eu cs-ul si sunt mulumita. Chiar nu e lag pe nici un server.
#6435 HATZ JONN 2019-03-29 18:44
FRATE EU SUNT DORIAN POPA HATZ JON SI MIE AMI PLACE LA ANI ASTIA CS 1 6 HAI VA PUUUP HATZ JOOOOONN
#6434 Laurentiu 2019-03-29 17:35
Cs 1.6 este un joc extraordinar! Ma joc mereu cu fratele meu!
#6433 Marian 2019-03-29 13:01
Quoting king care este cel mai popular server
#6432 ewqeasd2as d 2019-03-29 07:43
tareee
#6431 Guest 2019-03-15 11:02
Quoting Guest:
Quoting Guest:
jocul este cu boti

da normal

e si cu playeri
#6430 Guest 2019-03-14 19:37
Quoting Guest:
jocul este cu boti

da normal
#6429 Bogdan 2019-03-05 06:59
Quoting sorininfine:
cel mai frumos joc din lume care mam jucat tot timpul


pe care
#6428 Guest 2019-03-02 20:12
[quote name="gabriel"] este bun jocul si pe mod cs go ?[/quo
#6427 Alexandra 2019-03-02 12:54
Jocul este super tare!!!

RECOMAND
#6426 AHA 2019-03-01 12:33
DA
#6425 Guest 2019-02-28 13:28
BAAA\
#6424 ionut bossu 2019-02-27 18:07
e destul de fain ce sa zic bravo administratului ;)
#6423 Cristy 2019-02-27 09:41
Imi place foarte mult
#6422 nicu 2019-02-25 16:02
dupa ce il downloadezi iti intra direct in joc ?
#6421 super jmeker 2019-02-25 11:21
modu cu zombi e inficosator omg
#6420 Boris OIL 2019-02-23 12:52
Foarte bun bravo manilor
#6419 Stefan 2019-02-23 08:42
de ce zice la cs 1.6 comanda rapida absenta??PLs ajutati-ma!!
#6418 Andrei afr 2019-02-20 19:57
Este Tare jocul dar mai are probleme
#6417 edy 2019-02-20 14:49
mergr si pe windows xp?
#6416 Beny 2019-02-19 10:42
Salut! eu joc cs de la 8 ani si acum am 17 si inca ii place foarte mult!
#6415 Andrei 2019-02-16 08:33
Unde il gasesc? exe
#6414 robert 2019-02-15 17:10
jocul este foarte tare
#6413 pula mea e mare 2019-02-09 11:36
e jmecher smr jacksana, hatz hatzos
#6412 cel mai bun joc 2019-02-08 18:45
cel mai bun joc creeat de valve zau cand deschid calculatorul numai cs 1.6 ma joc
#6411 Guest 2019-02-07 22:11
jocuri cu Dacia
#6410 Armando anaser 2019-02-05 00:08
Nu stiu dc nu funtoneaza jocu acest sau poate nu stiu eu sa il prepar
#6409 Denigamer789 2019-02-04 16:59
ba jocu e fain oricum daca ar fi sa aleg un joc franciza cs asi alege :)))
#6408 gabriel 2019-02-02 11:20
este bun jocul si pe mod cs go ?
#6407 Guest 2019-02-01 19:13
ii smecher dar a stat mult sa se instaleze
#6406 naty 2019-02-01 16:23
RESPECT PT CS 1.6, jocul copilariei
#6405 flavius 2019-01-29 18:51
este si fara strai calm
#6404 FraKeZ 2019-01-25 18:40
merge doar pe calculator sau laptop nenea
#6403 ^MariusS^ 2019-01-24 16:06
la mine nu merge sa instalez cs imi apare semn de intrebare de ce?
#6402 Guest 2019-01-24 16:04
Quoting cumildoawlandezpetel:
Cum i-l doawlandez pe tel

pe tel nu prea poti e foarte greu
#6401 cumildoawlandezpetel 2019-01-24 07:40
Cum i-l doawlandez pe tel
#6400 Guest 2019-01-22 12:25
jocul este cu boti
#6399 costin 2019-01-21 19:49
Merge pe windos vista
#6398 Andrei Live 2019-01-21 13:50
Frate...Wow...M ultumesc mult ca lati facut pentru Windows 8 fiindca de mult caut
#6397 Guest 2019-01-20 16:58
Îmi place
#6396 andreea olariu 2019-01-19 18:05
jocul merge pe window 7
#6395 Guest 2019-01-19 09:06

exista macar windows 2?

Exista cs 1.6 in anii 90?
#6394 Vrex 2019-01-18 15:38
e tare frt puo
#6393 Guest 2019-01-18 14:02
este foarte bun acest joc ma joc din 2014 si este extrem de tare
#6392 flocea 2019-01-15 09:14
Brad Gorge pe facebook
#6391 Marin 2019-01-13 18:24
cati ani ai?
Helo!
#6390 Marin 2019-01-13 18:22
Helo e cineva acole?:)
#6389 Robert 2019-01-13 14:17
Eu joc de la 5 ani Iubesc Counter-Strike 1.6
#6388 sami 2019-01-12 17:26
Manu
#6387 Imi fac reclama 2019-01-12 11:29
Imi fac reclama la reclama .
#6386 Razlog Claudiu 2019-01-11 15:20
E tare !
#6385 sergio 2019-01-10 18:27
VA ROG BAGATI AVATARELE DIN CS 1.6DE PE STEAM LA CT SI T
#6384 ionut 2019-01-07 20:38
va rog faceti si cs go free pls si bagati arme noi in cs 1.6 va rog
#6383 Alex Edm 2019-01-05 12:35
like daca jucatti in 2019
eu unul joc
#6382 Cosm07 2019-01-04 18:26
Quoting narcis:
ati da jocu direct sau trebuie sa mai instalezi ce va ?

direct
#6381 Micutzuaaaaaaaaaaaa 2019-01-04 13:47
Quoting robert cristian:
cum fac server

Cauta pe youtube si sigur vei gasi niste tutoriale.
#6380 Florut Alexandru 2019-01-04 11:51
Ba ma joc zm pe el 12 ore pe zi :))))
#6379 iustin 2019-01-03 18:45
cel mai fain joc dar mai faci si un ubdate !! RESPECT CS16
#6378 MOR 2019-01-01 19:15
DAAAAAAAAA
#6377 robert cristian 2018-12-27 19:10
cum fac server
#6376 robert 2018-12-27 19:09
ba cum fac in server
#6375 WebbyAdv 2018-12-25 16:10
Quoting qarter:
super jocul dar as vrea sa faceti cs go free pls

Este pe steam
#6374 boi 2018-12-23 12:59
yea boi
#6373 Guest 2018-12-23 12:23
eu tot joc bine
#6372 VaLuTa 2018-12-22 13:49
Quoting asd:
ba merge pe windows 10?

nu stiu , asta incerc si eu :)))
#6371 Guest 2018-12-21 15:05
Quoting asd:
ba merge pe windows 10?

da
#6370 anonimulcudicmare 2018-12-21 11:01
Quoting xPenguyn:
Pe Windows 10 merge ?

da boss merge pe orice
#6369 dani12234 2018-12-15 12:47
respect
#6368 asd 2018-12-13 10:00
ba merge pe windows 10?
#6367 ?lkf 2018-12-12 15:38
Quoting Guest:
CARE E LINKUL CORECT ?

ala cu direct download
#6366 palu_21 2018-12-10 15:18
care sv e bun 1.2.3.4.5 :)))) ILUMINATI
#6365 RazVan 2018-12-10 06:15
Atasati si un VAC
#6364 Guest 2018-12-09 13:31
Quoting Florin:
Frate cum sa bag jocul asta

TREBUIE SA APESI PE UN SERVER
#6363 sorin infinte 2018-12-08 17:30
#respect jocul asta
#6362 sorininfine 2018-12-08 17:29
eau al iubesc jocul acsta si eau can mam jucat acest joc iubit din toata inma
#6361 sorininfine 2018-12-08 17:25
ce joc tare e cs 1.6 mare si tare e acest joc mare
#6360 sorininfine 2018-12-08 17:22
cel mai frumos joc din lume care mam jucat tot timpul
#6359 GAMER GOPNYK 2018-12-08 06:58
E SUPER JOCUL ASTA MERGE PT WINDOWS 8.1
#6358 ancuta 2018-12-07 12:07
cum sa fac adimin va rog sa imi incarci adimin va rog ca nu stiu sa fac
#6357 Romania Spedition 2018-12-06 20:58
Quoting dqwdqw:
e curat nu are nimic pt a te duce la banare pe un sv?

este curat
#6356 .S.W.A.T. 2018-12-03 17:50
WAW IE CEL MAI TARE JOCCCCCCC
#6355 Guest 2018-12-03 11:59
Cristo
#6354 Florin 2018-12-01 21:35
Frate cum sa bag jocul asta
#6353 All 2018-12-01 06:30
cel mai tare joc #respect
#6352 valentin 2018-11-29 17:47
cum fac daca aveti amabilitatea sa dau jos jocu sa ma joc si eu va rog
#6351 qarter 2018-11-28 10:30
super jocul dar as vrea sa faceti cs go free pls
#6350 Guest 2018-11-27 09:08
CARE E LINKUL CORECT ?
#6349 gaby 2018-11-26 13:57
Dar nu pot gasi fisierul
Ce fac???????
#6348 Guest 2018-11-25 08:49
ESTE BUN SA JOCI JOCUL
#6347 palu_21 2018-11-22 18:12
care link e mai bun!
#6346 Gigel 2018-11-22 12:05
Forte fain se merge pe el la calculator la mine maghiar
#6345 narcis 2018-11-21 10:10
ati da jocu direct sau trebuie sa mai instalezi ce va ?
#6344 romulus 2018-11-20 10:42
cum scot comezile din cnsola ???
#6343 Opare 2018-11-18 18:35
Smek jocu numa mai faceti si voii upp !1
#6342 Guest 2018-11-17 17:14
Quoting CEACA ALEXANDRU:
eu ma joc pe windows 2 pe calculator din anii 90

exista macar windows 2?
#6341 DARIUS 2018-11-16 16:20
super
#6340 Epic Face 2018-11-16 14:16
Ba eu am 1GB ram si merge Excelent! Prima data ma jucam CSGO Pe PC si aveam cel mai mare FPS EXISTENT! -60 FPS iloveme
#6339 GABI 2018-11-15 05:21
de odata ce il joci e misto
#6338 mihai 2018-11-14 18:32
cel mai tareeeeeeeeeee

Add comment