CS Romania V4

CS Romania V4 - 4.4 out of 5 based on 7 votes

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive
 
-

Counter Strike 1.6 Romania V4 este ultima versiune de Counter Strike 1.6 modifacata pentru Romania. Fata de vechiile variante de CS, aceasta versiune vine cu sunetele radio modifacate. Sunetele radio sunt foarte amuzante si sunt parte cheie a acestei versiuni.

Versiunea nu are modificari deosebite iar pentru a vedea acest lucru puteti viziona clip-ul video de mai jos. Puteti descarca varianta setup atat prin download direct sau prin download torrent. Aceste aceiasi varianta, descarcare destul de rapida si instalare usoara. Este o versiune pe care va puteti juca Counter Strike 1.6 atat pe internet cat si cu boti. La internet vom avea in lista servere frumoase cu jucatori chiar si dimineata.

CS Romania V4 beneficiaza de asemenea de meniul complex ce va aparea prin apasarea tastei H. Este un meniu optim care va ajuta cu o multime de scurtaturi in joc. Un meniu de calitate ce va ajuta daca nu cunoasteti prea bine comenzile din CS. Asadar va recomand sa descarcati si sa jucati acest cs daca doriti sa incercati ceva nou. Este o versiune simpatica si foarte smechera.

Daca ati incercat aceasta versiune si aveti sugestii pentru noi, ni le puteti spune printr-un comentariu. Vom analiza parerile si vom incerca sa cream o versiune v5 mai buna. Putem adauga skinuri, sunete, modele și gfx-uri diferite pentru a infrumuseta versiunea.

Click aici pentru download!

Comments   

#2 DEENIS 2019-04-10 15:58
2008
#1 Vaias 2019-04-05 08:59
Este foarte frumos cs-ul. Nu ma gandeam ca este chiar asa de amuzanta si ca exista asemenea sunete.

Add comment